Monday, February 11, 2008

kemalangan..???habis la aku..!!!

haiya..!!habis la aku..!!hari ni betul2 hari2 yang agak buruk bagi aku..!!alalal..hari ni aku secara tidak sengaja telah kc kemalangan kereta parents aku..!!pertama aku belajar2 la kereta d halaman rumah..terus pas 2 aku belajar bawa kreta..ada la 15mint aku belajar..terus aku pg parking kereta sudah..boring jua belajar lama2..tapi aku lupa hand brek..!!syok2 la aku tengok tv d rumah..tiba2,tdgr bunyi pecah&bunyi alarm kereta..!!aku tengok sudah terreverse kereta 2..langgar pagar dkt rumah..punya panic sudah aku..gila betul..nasib la parents aku tidak telampau marah aku..anak tunggal kan..besa la..haahahahaha..tq

6 comments:

didingyangcomel said...

astaga,ni la dadi ni cuai ja..tgk keta mami bli rosak sdh..ahahahaha..len kali hati la ba...sib bek xda anak org dblkg keta 2,klu nda..kompom kenduri arwah juga la..

azri said...

haiya..
bukan dadi sengaja jua..
dadi pun takut 2..!!!
skg pun buat2 rajin ja..!!
2 la 2..nasib tidak langgar org..
kalu langgar org,dgn dadi2 1 kali kena kenduri...
muahahhhahaha

didingygcomel said...

2 la..sapa mau jaga makan minum mami kn..ehehe..jd,peringatan,berhati2 bkn shj d jalan raya tp d umah jg...

azri said...

makan minum mami..??
mami cari la dadi baru..!!hehe..
2 la 2..!mau berhati2 sudah..!!
kalu terjadi kali ke2 sudah,memng kenduri 1minggu d kauran..!!haa

didingygcomel said...

hoho..trus mami dtg jd janda la plak kn..hehehe..nda mau la cr dadi baru,dadi kn kaya rayer,,hohoh

azri said...

kaya rayer..??
hohoho..
kaya dgn persahabatan ada la mami..
kalu kaya dgn duit tidada lorrrr..!!
weeeee