Thursday, January 3, 2008

selamat tahun baru 2008..!!!


helo2..!!happy new year..!!tiba2 aku mau menulis pula apa yang aku buat pada tahun baru ni..!!tahun ni aku sambut happy new year bersama2 kawan2..!!kami sambut d rumah alvin(kamu tidak kenal jua)haha..kami sampai d sana lebih kurang jam2 11..d rumah dia ada la makan2 cikit dan 'minuman'..hehe..pada tahun baru ni jua aku mabuk..its the first time ok..!!haha..bukan la mabuk yang sampai tidak boleh jalan..ini mabuk yang goyang2 kepala seja..hehe..syok la malam 2..!!aku tidak dapat lupakan..!!d mana mau mencari ganti happy new year dgn sahabat2..!!

7 comments:

meowdoboblur said...

ko mabuk? aku pon mau!
arak itu dosa. ;]

azri said...

uhuhu..
mati la aku bawa kau mabuk..!!
alah,kita hidup d dunia pun tidak lari dari dossa..!!
tenang melanggar hukum..!

didingygcomel said...

huhuhuu..dadi minum...ptt pn nda blk umah nu year..kekeke...jan minum slalu k!!! tp klu p labuan sound2 la..hehehe

azri said...

mcm mana mau balik mami...!!
kena tahan oleh chix2 d sana..!!
wkakakk..

okey ba...!!
mesti sound2 punya..!!
hehe

E-oNe said...

ah..time aku baca ni tulisan ko kan..aku tenga menghitung hari mau balik cuti lagi di sabah..tdk terasa ni waktu berlalu rupanya mau setahun lagi sda ni ah..napa aku rasa sebak plak dada ni bila terbaca ayat mu "..syok la malam 2..!!aku tidak dapat lupakan..!!d mana mau mencari ganti happy new year dgn sahabat2..!!..ah bila aku baca ayat mu ni..aku kembali bersemangat sebab dsini dan dimana-mana pun kawan2 ku cakap diorg sangat happy ada teman wanita/lelaki tp aku dgn bangga nya mengaku aku pun bahagia dengan sahabat2 ku...
ah..harap2 ni tahun kawan2 ada hari tu akan tetap ada juga masa kita sambut new year nnt..aku masi simpan lagi semua pic2 tu..malam dimana 2 org sahabat ku hilang "XXX" dan juga hilang "cinta" nya ahaha....

playlist:
Arti Sahabat - Nidji
(yang kita selalu nyanyi d NG tu )

azri said...

yalah tu wan...!!whahaha..kitai ko..!!tapi kita akn rasa labih bahagia dengan kawan2,berbanding dgn gf/bf..he

E-oNe said...

ah manala aku tau azri..sda 20tahun lebih aku nda pena rasa tu gf/gf ahaha