Monday, January 7, 2008

1st gigs..!!


arghhhhh....!!!!harinya sudah tiba..!!gigs2..!!lama sudah tidak manjadi gila d gigs..!!hehe..oh ya,kami pigi ranau naik bas..full betul 2 bas..16org yang pg..!!hehe..ari ni la menguji jiwa aku drummer kerana drummer matixkatak 2 tidak dapat pigi ..jadi aku dsuruh untuk menggantikan tempat dia..takut betul suda aku..hehe..darah gemuruh 2 datang..nasib ketika itu mxk(mati katak)memutuskan utk menggunakan 2 drummer..jadi aku main yang part2 last seja..3lagu..hehe..sial betul..lagu last 2 boleh2 aku semput..mungkin terlalu mosh2 & banging2..hehe..tapi mxk telah menggemparkn stage dgn bermain 4vox,3drummer..tapi ganti2 la..hehe..susah untuk aku gambarkan mcm mana syoknya d atas stage 2..!!itu first time aku main dgn band & main d gigs dewan lagi..betul2 happening la time gigs tu..ada cewek2 ranau & kk lagi..!!tiada pula yang sangkut d sana..uhuhu..hehe..ok la..!!tq mxk..pengalaman yang sukar dgantikan..

6 comments:

christine said...

Adui... kerusi tu bah!!! Kesian juga! Wakakak

azri said...

itu la 2..aku ingat kerusi yang khas tuk men drum..haha

didingygcomel said...

hahha..nda pa dadi,kenangan 2..kekekke..jan lupa men lagu utk mami nnt k...

E-oNe said...

ah..sial btl ni time..tarikh gig bersamaan tarikhg flight aku balik semenANJING..sebelum kamu berangkat sempat lagi aku pg jumpa2 kan..sekali ambil tu "tuak" yg mau d bawah pg k_HeLL..
sekali aku sampai d airport flight aku kena tunda plak..punya men sial..klau d bagi tau awal baik kan sempat lagi aku pg gig tu

azri said...

waha..iya kan..ko tidak dapat tengok aku men drum kan..!!haha..

mimin najis said...

ko jan mimpi la zroy kami???
wakkakakakak...thnks ya zroy..
lambat pula aku wish ko nie..
padahal gig nie taun lalu lagi..