Friday, November 14, 2008

lama tidak ke ladang & hari perpisahan sekolah

hei2,lama tidak up date blog aku ni..oh ya,d sini aku tulis dua crita,1 ttg mgapa aku lama da tidak tulis2 ni & ke 2 ttg hari perpisahan sekolah aku..aku tulis 2 crita ja la..malas lagi mau post2 2 crita ni..haha..

brapa lama suda sejak aku last tulis2 d blog aku ni..!!hehe..ini dsebabkan oleh internet aku d rumah yang gila2 ni..!!faham2 la kalu guna tm net ni..TM NET ok,bukan streamyx..!!haha..kelajuan internet ni pun skadar untuk surf2 kejap2 sahaja..kadang2 bikin tertekan jua la sbb dah la lambat,kalu hujan pula line dia ada sangkut2 sikit..kadang2 pula langsung tidak dapat ni..bikin panas la..!!haha..tapi apa2 pun aku ttp bersyukur ada tm net ni walaupun buat aku menderita kadang2..

crita yang kedua ni,hari ni hari penutupan sekolah aku sbb mau cuti sudah kan..haha..aku rasa berat hati jua mau tinggalkan sek aku tu..mana kmu dapat cari sekolah yang boleh panjang rambut,merokok depan cikgu,pinjam lap top cikgu mau surf2 ms/fs..haha..hmm..tapi kalu da masuk hujung2 bulan tu faham2 seja la ah..mau d'bayar jua..!!rm110,1 bulan..kira ok2 jua la dgn standard sekolah2 swasta yang lain...sek aku ni mmg happening gila la bagi aku..banyak aktiviti lagi yang cikgu2 sediakan utk kami..bukan cincai aktiviti kami ni,kamu fikir kena buat d padang2 biasa ka..?haha..ari tu kami ada perlawanan bola sepak d complex sukan keningau..!!1st time ni main d tmpat2 begitu(mmg la sbb aku ni kira kaki bangku jua la)..selain tu,pembelajaran d sekolah tu pun ok la..ok mksud aku,cikgu dia kc faham ko betul2 ni..!!haha..tapi pasal tlampau bebas d skolah tu la,pelajaran aku mnurun..!!huh..mls nak crita pasal belajar2 ni...oh ya,cikgu d sana mmg sporting2..kdg2 aku minta mp3 / movie2 dari cikgu seja...haha..kira2 aku ni kamcing la dgn cikgu ni..!!haha..pelajar2 d sek tu pun bukan semua yang teruk2 jua,bukan mcm pandangan sesetngah masyarakat keningau yang anjing2 tu..dlm fikiran dorang kami ni samseng kunun..!!ceh2..ko pg mampus la..!!wahaha..walau pa2 pun aku akan ingat sekolah tu smpai bila2..TERIMA KASIH IFS...

ok la..sampai d sini dulu crita2 merepek aku ni..!!ni pun sudah la escape sembayang jumaat..haha..ok bebeh..chow2..!!

*playlist aku smbil buat crita ni..
-laila's lounge - mawar khayalan

2 comments:

Akhdan said...

minta movie dari cikgu? movie apa tu?.. napa nda di jelaskan apa jenis movie tu.. hahaha

azri said...

wei,muvee yang tidak berunsurkan 18sx..